Le Chef Blanc

Le Chef Blanc

59 kr (nr. 71759) Vitt vin, lätt & friskt Frankrike

Le Chef Blanc är en uppföljare till det mycket omtyckta röda vinet Le Chef Rouge. Vinet är ett stort och mångsidigt vitt vin från Frankrike på 1-litersbutelj!

Vinet är en smakexplosion som passar utmärkt till fisk och skaldjur, räksallad, kyckling eller rätter med getost. Det är också ett vin som går utmärkt att avnjuta precis som det är – det perfekta vinet att bara sippa på balkongen eller verandan.

Skriv ut Produktbild Köp på Systembolaget

Information

Druvsort 100% Sauvignon Blanc
Årgång 2019
Alkoholhalt 12%
Storlek ml 1000 ml

Detaljer

Förpackning Lättare glasflaska
Antal/kolli 12
Förslutning Skruvkork
Sockerhalt 0,3 g/100ml
Producent Iconic Wines

Innehållet

Smakbeskrivning Ett torrt, mycket friskt, smakrikt vitt vin som domineras av gröna äpplen, krusbär och solmogna citrusfrukter.
Passar till Vinet är en smakexplosion som passar utmärkt till fisk och skaldjur, räksallad, kyckling eller rätter med getost. Det är också ett vin som går utmärkt att avnjuta precis som det är.

Om Iconic Wines

Iconic Wines grundades 2015 och har sedan start producerat egna viner tillsammans med ett fåtal utvalda producenter världen över.
Tillsammans med olika vinmakare blendas viner för att få fram bästa kvalité till bästa pris för den skandinaviska marknaden.
Precis som flera odlare bakom vinerna är också Iconic Wines ekologiskt certifierade.

Om Frankrike

Frankrike är utan tvivel världens främsta vinland, trots att de varken var först eller är störst. Här görs några av världens mest berömda viner och få länder kan skylta med samma bredd.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!