Vår vision

"Vi ska ha en stolt, säker och transparent företagskultur där jämställdhet, respekt och värdighet är självklarheter och naturliga delar av vår affär."

Jobba hos oss

Vår framgång är våra medarbetare och tillsammans har vi lagt grunden till det som idag är Sveriges marknadsledande vinimportör. Vi är ett expansivt, innovationsdrivet och snabbfotat företag med ett brinnande intresse för produktutveckling. Vår målsättning är att leverera goda, hållbara och prisvärda viner till svenska folket. Är du intresserad av att jobba hos oss, är du välkommen att skicka en spontanansökan till info@giertz.se

Lediga jobb

Vårt arbete börjar hos vinbonden och resan därifrån kantas av en rad specialister innan vinflaskan till slut når middagsbordet. Hos oss jobbar inköpare, logistiker, marknadsförare, ekonomer, restaurangsäljare och specialister på hållbart företagande. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi värnar starkt om arbetsglädje och trivsel som är viktiga delar för personlig utveckling och ett välmående företag.

Just nu söker vi ingen ny medarbetare.

Våra värderingar

Giertz Vinimport ingår i koncernen Viva Wine Group som verkar för en hållbar utveckling med omsorg om människor och miljö där vi har möjlighet att påverka. Vi ska visa på gott uppförande och etiskt omdöme i affärsrelationer och i vår egen arbetsmiljö. Vi eftersträvar en öppen atmosfär och ett inkluderande arbetsklimat där vi respekterar och tar tillvara på varandras olikheter. Vår arbetsplats har högt ställda mål för ökad jämställdhet och vi har nolltolerans mot alla former av trakasserier.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!