99 Rosas Rosé Organic

99 Rosas Rosé Organic

219 kr (nr. 2551) Rosévin Vino de la Tierra de Castilla, Spanien Finns i Systembolagets butiker Hitta närmaste butik

Ett friskt och fruktigt ekologiskt rosévin från Spanien!

 

99 Rosas Rosé har en fruktig och inbjudande doft av röda vinbär, smultron och jordgubbar. Torr och frisk smak av granatäpple, hallon, blodapelsin och persika. Serveras vid 8-10 grader som sällskapsvin eller till rätter på skaldjur, fisk, kyckling eller vegetariskt.

Skriv ut Produktbild Köp på Systembolaget

Information

Druvsort 90% bobal och 10% garnacha
Årgång 2021
Alkoholhalt 13,5%
Storlek ml 3000 ml

Detaljer

Antal/kolli 4
Förslutning Tappkran
Sockerhalt 0,29 g/100ml
Märkningar Ekologiskt vin
KRAV-märkt
Veganvänligt Ja.
Producent Dominio de Punctum

Innehållet

Smakbeskrivning Fruktig och inbjudande doft av röda vinbär, smultron och jordgubbar. Torr och frisk smak av granatäpple, hallon, blodapelsin och persika.
Passar till Serveras vid 8-10 grader C som sällskapsvin eller till rätter på skaldjur, fisk, kyckling eller vegetariskt.
KRAV-märkt produkt

Om Dominio de Punctum

Dominio de Punctum tillhör den större egendomen Finca Fabian som ägs av familjen Fernandez med över 200 hektar mark för vinodling. Dominio de Punctum ligger i norra delen av det stora vindistriktet La Mancha, nära staden Las Pedroñeras, sydost om Madrid. Produktionen är strikt ekologisk och biodynamisk med all den hänsyn som det innebär till vinrankornas naturliga livscykel under året.

Om Vino de la Tierra de Castilla, Spanien

Vino de la Tierra de Castilla, som ligger söder om Madrid, är en av de större spanska vinregionerna och omfattar ett flertal kvalitetsorienterade distrikt. Inlandsklimat råder vilket innebär varma somrar och blåsiga vintrar.

Ta del av vårt nyhetsbrev
Viva vin & mat och få vintips, recept och vinprovningar.

Tack för att du registrerat dig till nyhetsbrevet!